Primal Personal Coaching

Personal Training

Wil je graag fitter worden en trainen onder persoonlijke begeleiding in een privé-ruimte, weg van alle afleiding? Dan is Personal Training iets voor jou! Train je liever in eigen huis of op een locatie naar keuze? Dan komen wij naar jou! Wat je doel ook is, wij proberen je zo goed mogelijk te helpen om het te bereiken. Spieropbouw, conditie verbeteren en gewichtsverlies zijn onze specialiteiten. Oefeningen voor thuis en voedingsadvies zijn inbegrepen bij deze sessies. Iemand met een goede fysieke gezondheid die mentaal scherp staat heeft altijd een stap voor en kan het maximum uit het leven halen! Je voelt je beter in je vel en kan uitdagingen met meer zelfvertrouwen aangaan.

Personal Training houdt in dat je samen met je Personal Trainer werkt aan jouw doelen. Zowel op fysiek, mentaal als op persoonlijk vlak. We raden aan om minstens 6 weken persoonlijke begeleiding te volgen om te starten. Dit kan aan 1 of 2 sessies per week. Zo heb je alvast een sterke basis om op verder te bouwen en zo kan er daarna heel effectief gewerkt worden naar het behalen van je doel.
Je kan je trainingservaring ook delen. Zo kan je opteren om zelf een groep samen te stellen en samen aan je doelen te werken. Dit kan motiverend werken en je kan er de kosten mee drukken.

Alle Personal Training sessies zijn op afspraak!
Adres: Brusselsesteenweg 6, 3020 Herent.

PRIJSLIJST:
>>> Tarieven

(Heb je een Personal Training-sessie ingeboekt, maar kan je er niet geraken? Laat het ons dan 24 uur op voorhand weten zodat wij onze planning nog kunnen aanpassen en iemand anders kunnen inboeken in jouw plaats. Gebeurt dit niet op tijd, dan wordt de sessie aangerekend.)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x