Primal Personal Coaching

Personal Training

Wil je graag fitter worden en trainen onder persoonlijke begeleiding in een privé-ruimte, weg van alle afleiding? Dan is Personal Training iets voor jou! Train je liever in je eigen huis of op een locatie naar keuze? Dan komen wij gewoon naar jou! Wat je doel ook is, we helpen jou graag om het te bereiken! Conditie verbeteren, gewicht verliezen en spieren versterken is onze specialiteit, kortom: we halen je innerlijke atleet naar boven!

Voor Personal Training starten wij altijd met een starterspakket van 12 sessies. Je kan dan kiezen voor 1 of 2 sessies per week en je krijgt ook oefeningen mee voor thuis. Tijdens deze sessies wordt er vooral aan core spieren gewerkt en aan het aanleren van juiste bewegingspatronen. Zie het als een soort fysieke reëducatie. De bedoeling is dat je na deze 12 sessies een zeer goede basis hebt om verantwoord op verder te bouwen. Na het starterspakket van 12 sessies kan je opteren om verder te trainen onder ons toeziend oog en met onverdeelde aandacht. Dan leren we je graag het volledige trainingsconcept van Primal kennen: zijnde kettlebell training, bodyweight training en kickboks. De trainingen worden dan een mix van deze 3 trainingsmethodes, waardoor je trainingen heel gevarieerd blijven en je steeds op elk gewenst vlak progressie kan maken. Wat ook vaak gedaan wordt is het starterspakket doorlopen en daarna deelnemen aan onze bootcamps en/of groepslessen. 

Alle Personal Training sessies zijn op afspraak!
Adres: Brusselsesteenweg 6, 3020 Herent.

PRIJSLIJST:
1 persoon: €50
2 personen: €60 (€30 per persoon)
Small Group Training - 3 personen: €25 per persoon
Small Group Training - 4 personen: €20 per persoon
Er worden geen terugbetalingen uitgevoerd op abonnementen.
(Heb je een Personal Training-sessie ingeboekt, maar kan je er niet geraken? Laat het ons dan 24 uur op voorhand weten zodat wij onze planning nog kunnen aanpassen en iemand anders kunnen inboeken in jouw plaats. Gebeurt dit niet op tijd, dan wordt de sessie aangerekend.)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x