Primal Personal Coaching

PRIMAL ONLINE

Primal Online is een online trainingsplatform. Wij zorgen ervoor dat jullie kunnen sporten van thuis uit. Je moet alleen de video starten en meedoen! Je hebt geen of weinig materiaal nodig, afhankelijk van welke reeks je juist wil doen.. Voor mensen die van thuis uit fit willen worden is dit ideaal! Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan een specifieke reeks video's aankopen en dan heb je voor altijd toegang tot die reeks of je kan via lidmaatschap toegang verkrijgen tot al onze video's.
Alle info over elke reeks kan je terugvinden op ons online platform: https://primalonline.podia.com/
Via onderstaande link kom je daar vanzelf terecht.

 

PRIMAL BOOTY SHAPER (nieuw) is een reeks van 10 trainingen die, zoals de naam het zegt, gemaakt zijn om je booty te shapen! Knallende Full Body workouts met extra nadruk op oefeningen voor de billen.

PRIMAL BODYWEIGHT POWER (nieuw) is een reeks van 10 trainingen die ontworpen is om krachtiger te worden. Het zijn Full Body workouts met de nadruk op kracht en bovenlichaam. Als je sterker wil worden en spieren wil kweken dan is dit iets voor jou!

PRIMAL STEP-IT-UP (nieuw) is een online versie van onze Step Aerobics groepsles. Deze reeks bestaat momenteel uit 5 verschillende lessen van ongeveer een uur. Deze reeks is ideaal om je skills op de step bij te schaven terwijl je je spieren stevig aan het werk zet en calorie├źn verbrandt!

PRIMAL ONLINE REEKS 1 bevat 10 workouts voor volwassenen van ongeveer een uur! Het niveau is heel toegankelijk, dus iedereen kan meedoen. Het is vooral belangrijk dat je alle oefeningen op je eigen tempo uitvoert. Deze trainingen zijn een voorbereiding op Primal Online reeks 2. (Te vinden onder "Full Body Workouts" op ons online platform)

PRIMAL ONLINE REEKS 2 bevat eveneens 10 workouts van ongeveer een uur die qua niveau iets hoger liggen dan de trainingen van reeks 1. Mensen die reeks 1 hebben afgewerkt of mensen die op zoek zijn naar een uitdaging zijn bij onze tweede online reeks aan het juiste adres! (Te vinden onder "Full Body Workouts" op ons online platform)


PRIMAL ONLINE REEKS 3: voor deze reeks heb je minstens 1 kettlebell nodig omdat we veel oefeningen met een kettlebell afwisselen met bodyweight oefeningen om alles nog wat zwaarder en uitdagender te maken! Mensen die op zoek zijn naar een challenge en sterker willen worden zijn hier zeker aan het juiste adres! (Te vinden onder "Single Kettlebell Workouts" op ons online platform)


PRIMAL PRE-POST NATAAL is een reeks die gemaakt is voor zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn. Het programma is opgebouwd uit oefeningen die sowieso veilig zijn om te doen en die ideaal zijn om weer in vorm te geraken en spieren op te bouwen. Je kan best 6-8 weken wachten tot na de bevalling om weer te sporten. Verder raden we ook eerst een bezoek aan je kinesist aan om je bekkenbodem- en buikspieren op de juiste manier te verstevigen.


PRIMAL KIDS is een programma dat speciaal gemaakt is voor kleuters. Door middel van dans- en spelvorm brengen we de kleuters aan het bewegen! De video's zijn steeds 20-30 minuten lang. (Te vinden onder "Primal Kids" op ons online platform)


PRIMAL LAGERE SCHOOL is een programma dat gemaakt is voor kinderen van de lagere school. Het programma is qua oefeningen een stuk uitdagender dan Primal Kids, dus ideaal ook voor de ouders om samen met de kinderen te sporten en er een leuke gezinsactiviteit van te maken! (Te vinden onder "Primal Kids" op ons online platform)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x