Primal Personal Coaching

Bootcamps & Groepslessen

Voor mensen die niet graag alleen trainen en wat motivatie kunnen gebruiken in de vorm van vrienden of vriendinnen is een groepsles of een bootcamp de ideale oplossing! Heb je nog geen ervaring met bootcamps of sporten in het algemeen? Geen enkel probleem. De bootcamps en groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je kan altijd je eigen tempo volgen en kiezen met hoeveel gewicht je traint. Als je hierbij extra advies wil mag je ons dat zeker vragen!

GROEPSLESSEN IN HERENT

MIXED BOOTCAMP: dit is een gemengde bootcamp die elke maandag- en woensdagavond plaatsvindt in Herent om 20u00. Je kan hier de keuze maken tussen kickboksen of oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Kies je voor het kickboksen dan volg je een training waarbij de basistechnieken van het kickboksen aan bod komen alsook verschillende boks- en trapcombinaties. Kies je voor de oefeningen op lichaamsgewicht dan doe je mee aan één van onze kenmerkende bootcamps waarbij verschillende oefeningen op lichaamsgewicht en cardio-oefeningen afgewisseld worden om zoveel mogelijk spiergroepen aan het werk te zetten. Beide varianten zijn leuke en effectieve trainingssessies.

STEP AEROBICS: dit is een groepsles waarbij je met steps werkt. De korte warming up gaat over naar een kleine choreo waarin cardio centraal staat. Ritmisch steppen, squatten, lungen en dergelijke op een streep motiverende muziek. De andere helft van de les worden intervaltrainingen afgewisseld met klassieke kracht- en cardio-oefeningen. Het resultaat is een fijne full-body workout.

TRAINING CLUB: de Training Club is een groep gemotiveerde mensen die samen trainen op maandag- en vrijdagavond om 18u45. De Training Club sessies bestaan vooral uit trainingen met kettlebells. Je vooruitgang tijdens deze sessies wordt steeds bijgehouden en er zijn verschillende niveau's die je kan doorlopen die telkens samenhangen met zwaardere kettlebells. Zo wordt ervoor gezorgd dat je altijd vooruitgang kan blijven maken. Spieropbouw, kracht en conditie verbeteren staan centraal bij deze trainingen. Het is aangeraden om eerst 6 Personal Training sessies te volgen vooraleer je aansluit bij deze groepslessen. Zo leer je de basistechnieken van kettlebell training en kan je meteen enkele persoonlijke doelen opstellen voor je training!

BURN: Wil je liever wat meer focussen op vetverbranding, cardio en spierverstevigende oefeningen? Dan zijn de Burn sessies iets voor jou! Wie gewicht wil verliezen moet allereerst calorieën verbranden, maar daarnaast ook wat spieren opbouwen. Tijdens de Burn sessies worden cardio- en krachtoefeningen in hoge aantallen met elkaar afgewisseld, waardoor je nooit stilzit en een hele training lang calorieën kan verbranden terwijl je je spieren sterker maakt! Burn fat & build muscle is hier het motto! De sessie start doorgaans met veel core-oefeningen die je buik-en rugspieren verstevigen en je houding verbeteren. De kern van de training bestaat uit een kracht- en conditietraining die we telkens op verschillende manieren brengen, waardoor het uitdagend en leuk blijft en je nooit dezelfde training 2x zal moeten doen! 

STRIKING SESSION: Het woord 'striking' komt hier van het werkwoord 'to strike', wat dezelfde betekenis heeft als 'to hit'. In de vechtwereld wordt dit woord gebruikt om boksen, trappen, kniestoten en dergelijke samen te vatten. Tijdens de Striking Session wordt er in het begin van de sessie hard gewerkt op de juiste kickboks-technieken door het gebruik van korte combinaties. Daarna wordt het tempo opgevoerd en werkt men aan langere, moeilijkere combinaties die je vaak ook moet afwisselen met bodyweight oefeningen. Het resultaat hiervan is een knallende workout waarbij je alle spieren zal voelen werken en je conditie en kracht een flinke boost krijgen! De bokscombinaties zijn soms erg uitdagend, waardoor je mind-body connection ook naar een hoger niveau zal worden getild. Zeker een aanrader! 

GROEPSLESSEN IN BERG (KAMPENHOUT)

LADIES ONLY BOOTCAMP: dit is een bootcamp waar alleen vrouwen welkom zijn (sorry mannen). Deze bootcamp gaat door in Berg (Kampenhout) op dinsdagavond om 19u00. Tijdens deze bootcamp wordt er gewerkt met een mix van bodyweight training, oefeningen met gewichten en cardio oefeningen in een doorschuif-systeem. Vetverbanding en spieropbouw staan hierbij centraal!

STEP AEROBICS: dit is een groepsles waarbij je met steps werkt. De korte warming up gaat over naar een kleine choreo waarin cardio centraal staat. Ritmisch steppen, squatten, lungen en dergelijke op een streep motiverende muziek. De andere helft van de les worden intervaltrainingen afgewisseld met klassieke kracht- en cardio-oefeningen. Het resultaat is een fijne full-body workout.


PRIJSLIJST: 
Bootcamp, Aerobics & Striking = €10 per sessie of €90 voor een 10-beurtenkaart.
Training Club & Burn  = €15 per sessie of €130 voor een 10-beurtenkaart.

Er worden geen terugbetalingen uitgevoerd op de beurtenkaarten.
Een kaart is persoonlijk en op naam.
(Heb je een plaats gereserveerd in een bootcamp of een groepsles en je kan niet komen? Gelieve ons dan 24u op voorhand te verwittigen, zodat wij plaats kunnen maken voor iemand anders. Gebeurt dit niet op tijd, dan zal de sessie aangerekend worden.)

Heb je het gevoel dat je toch wat extra begeleiding nodig hebt? Plan dan eens een Personal Training sessie in!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x