Primal Personal Coaching

Kickboxing

Kickboksen is de meest complete manier om je lichaam te gebruiken.

Alle bewegingspatronen die de mens gebruikt vind je terug in kickboks. Daarom is het de meest complete manier om je lichaam te gebruiken. Door de vele rotaties en bewegingen vanuit de heup train je je lichaam op een zeer efficiënte manier. 


Kickboksen is heel intensief, wat ervoor zorgt dat je er veel calorieën mee kan verbranden en veel uithouding mee kan opbouwen. Door de verschillende kickboks-technieken toe te passen train je je coördinatie en inschattingsvermogen.

De combinaties die je kan uitvoeren op de pads zijn eindeloos, waardoor deze sport nooit gaat vervelen! Een heel groot pluspunt is dat het ook je vermogen tot zelfverdediging vergroot.


Kickboksen bij Primal is geen competitiesport. We gebruiken de sport eerst en vooral als trainingsvorm en op de pads, niet op elkaar. Alle trainingen gebeuren in een veilige omgeving onder toezicht. Al het materiaal dat je nodig hebt voor een kickboks-training hebben wij ter beschikking! Wie eigen materiaal heeft mag dit uiteraard altijd gebruiken.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x