Primal Personal Coaching

Onze werkwijze

Werkwijze Primal Personal Coaching

Wij promoten een duurzame en actieve levensstijl. In de eerste plaats door juiste vormen van beweging. Te vaak wordt de weg naar fysieke fitheid afgeremd door vervelende blessures of het verlies van motivatie. Wij doen ons uiterste best om die dingen te vermijden. Door middel van kettlebell-trainingen, bodyweight-trainingen en thaiboks proberen wij jou te helpen om het maximum uit je lichaam te halen.

Afhankelijk van jouw doel en fysieke fitheid op het moment dat je voor het eerst komt trainen wordt er een programma opgesteld van 12 sessies. Gedurende die eerste 12 sessies werken we vooral aan core spieren en verbeteren we je bewegingspatroon zodat jij je lichaam kan beschermen tegen blessures en kwaaltjes wanneer je aan sport doet. Zo kunnen we op termijn veel meer volume in de trainingen steken en sneller vooruitgang maken. Daarna kan je elke richting uit die je zelf wenst. Maar dat is de basis en die slaan we nooit over. 

Zijn er nog verdere vragen?

Verder kan je deelnemen aan 1 van onze wekelijkse bootcamps of Training Clubs. Training Club is een kettlebell-specifieke training waarmee je veel kracht en uithouding kweekt door middel van uitdagende oefeningen met kettlebells. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

  • MAANDAG: 19u tot 20u: Training Club
  • DINSDAG 19u tot 20u: Ladies Only Bootcamp in Kampenhout.
  • WOENSDAG 20u tot 21u: Mixed Bootcamp in Herent.
  • VRIJDAG 19u tot 20u: Training Club

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x